yin yoga class 

yoga.jpg

Even rust in jouw drukke agenda?

 

YIN YOGA / MEDITATION CLASS

 

Een cursus voor beginnende en ervaren Yogi's.

 

START: 14 november 2019 (gratis introductieles).

 

TEACHERS:

Annemarie & Céryla

 

VOOR WIE?

Voor de beginnende en ervaren yogi.  De houdingen worden aangepast aan de behoefte en ervaring.

BEGIN:

14 NOVEMBER @ 20:00 

EINDE:

16 JANUARI @ 21.30 

KOSTEN:

90,- voor 6 lessen

 

LOCATIE:

CORTENSTRAAT 7

MAASTRICHT

Ervaar yin yoga in de buitenlucht

De buitenlucht geeft een extra dimensie aan de beleving van Yin Yoga en ook visa versa zul je je veel bewuster zijn van alle sensaties & elementen die in de natuur aanwezig zijn. De kracht van beide helpen jou om nog dieper te ontspannen.

Bedrijfsyoga op locatie

 

Yoga voor bedrijven verzorgd door Cée. Hierbij kunt u denken aan een groepsles Yin Yoga/Meditatie voor een speciale gelegenheid. Zoals bijvoorbeeld bij een teambuilding evenement of een bedrijfsuitje met sportief element.
Yogasessies worden op maat gemaakt en kunnen plaatsvinden op een binnenlocatie of in de buitenlucht. In overleg gaan we kijken wat het beste binnen uw bedrijf past. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Yin Yoga

 

In Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig. Je neemt er de tijd voor je lichaam en je gevoel, het zijn in het moment. In Yin Yoga blijf je tussen de 2 en 5 minuten in een bepaalde houding, met een bepaald aandachtsgebied. Dat is meestal de onderrug of de verschillende spiergroepen, zoals de quadriceps aan de voorkant en de hamstrings aan de achterkant.

 

Hoewel Yin Yoga een langzame vorm van yoga is, kan het toch erg intens zijn. Je blijft namelijk relatief lang in een houding en bereikt daarbij niveaus in je lichaam die voorbij de spieren gaan, zoals bindweefsel (ofwel fascia). Dit bindweefsel bevindt zich overal in je lichaam en dus ook in je spieren.

 

Yin Yoga is een meditatieve vorm van Yoga. Tijdens het beoefenen van de yin yoga wordt het bindweefsel op een ontspannen manier maximaal belast. Yin Yoga zorgt ervoor dat je ook op de diepere niveaus flexibiliteit ontwikkelt, waardoor de 'flow van chi' wordt bevorderd en eventuele energetische blokkades worden opgeheven.

 

Yin Yoga is vooral effectief bij het verminderen van rugklachten.

 

Yin Yoga bevat veel elementen van mindfulness en heeft een meditatief en rustgevend effect.

 

De les duurt 60 min. Het is een combinatie van yin yoga en meditatie en wordt afgesloten met een kopje kruiden thee. 

'The quieter you become the more you are able to hear' - rumi