Four Well Being Rituals

Ritueel 1: Foot Spa


Jouw voeten krijgen alle aandacht. Beleef totale ontspanning tijdens het kruiden voetbad en de detox scrub met de 100% natuurlijke producten van rainpharma. Na de voetreflexmassage loop je weer op rozen!

Ritueel 2: Rise & Shine


Sugar Cane Scrub, je benen waren nog nooit zo zacht! Een energetische massage of cuppingtherapie en/of bindweefsel massage. Een mix van oliën maken we speciaal voor jou! De doorbloeding wordt geactiveerd en daardoor kunnen ook afvalstoffen goed worden afgevoerd. Een weldaad niet alleen voor je benen, maar voor je hele lijf.

Kies je voor cupping, dan krijg je een fijn advies voor thuis.

Ritueel 3: Relax & Release

Energetische massage van rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. Welke essentiële olie kies jij vandaag, hoe voel je je? Je kiest die olie die op dat moment precies goed voor jou is. Genieten van de heerlijke geuren van rainpharma.

Aandacht en reiniging van de chacra’s en aura... Neem tijd voor jezelf, juist als je geen tijd hebt.

Ritual 4: Get that Glow

Een gezonde en stralende huid dat willen we toch allemaal... Bij Kobido massage wordt gewerkt op meridianen en drukpunten. Het brengt je lichaam en geest terug in harmonie/balans.

Het ontspant de spieren van je hoofd ,nek en gelaat waardoor stress oplost.

Het heeft een verjongend effect op huid doordat de massage zenuwen en bloedvaten stimuleert en spieren versterkt. Hierdoor krijg je een energieke en ontspannen uitstraling!

Een speciaal voor u gemaakte blend van natuurlijke olie en essentiële oliën van rainpharma zorgen voor een rustgevende, unieke behandeling.


Stralen van kop tot teen? 

Plan nu jouw Well-being Rituals in vanaf € 90,-