top of page

Ayuna Experience

AYUNA BODY MIND SOUL EXPERIENCE

 

Pauze! Pak een moment voor jezelf, van binnen en van buiten.

 

In een wereld die al maar sneller gaat is het stoppen en bewust zijn van het moment waar je nu staat en wat je voelt essentieel om weer in balans te komen. Daarom verenigt AYUNA · Less is Beauty de WELL·AGING en NIET-TOXIC ceremonies om een ervaring te bieden die in staat is om de stilte te ervaren in je gedachtes en jezelf volledig onder te dompelen in een gevoel van ontspanning waar geen idee van tijd is.

 

Een ceremonie van top tot teen die zowel de binnenkant als de buitenkant behandeld. Het resultaat is een algehele jeugdige uitstraling die samenvloeit met een ontspannen geest en lichaam.

LUXE, BELEVING, RESULTAAT

 

Geniet van de zachte aanraking van een extra zachte en fluwelige exfoliatie. Handgemaakte Luffa’s zijn gevuld met een uitzonderlijk “Beauty Elixer” dat de huid polijst en voedt met Spirulina en een cocktail aan actieve ingrediënten. De behandeling bevat ook ademhalingstechnieken gecombineerd met rustige en bewuste bewegingen om echt in het hier en nu te blijven.

 

Laat je onderdompelen in een prachtig ritueel van essenciële oliemelanges, die zijn afgestemd op jouw behoeften om je te helpen de verbinding met de soms te drukke buitenwereld los te koppelen en je opnieuw te verbinden met jezelf.

bottom of page