top of page

Massages / Cée treatments

ENERGETISCHE MASSAGE


De energie die door het lichaam stroomt wordt geleid via energiebanen ofwel meridianen. In deze banen zitten energiepunten, de zogenaamde chakra’s. De chakra’s zijn van invloed op je psychisch en lichamelijk evenwicht.

 

Soms kan het evenwicht verstoord raken. Bijvoorbeeld na een periode waarin je teveel van jezelf hebt gevergd. Dit kan zich dan uiten in lichamelijke en/of emotionele klachten.

 

Bij een energetische massage wordt vooral op energiebanen gemasseerd. De massage heeft tot doel de energie te laten stromen door het lichaam om zo weer het lichaam in balans te brengen. Dit geeft je een diep ontspannen gevoel en innerlijke rust.

AYUNA BODY MIND SOUL EXPERIENCE

 

Pauze! Pak een moment voor jezelf, van binnen en van buiten.

 

In een wereld die al maar sneller gaat is het stoppen en bewust zijn van het moment waar je nu staat en wat je voelt essentieel om weer in balans te komen. Daarom verenigt AYUNA · Less is Beauty de WELL·AGING en NIET-TOXIC ceremonies om een ervaring te bieden die in staat is om de stilte te ervaren in je gedachtes en jezelf volledig onder te dompelen in een gevoel van ontspanning waar geen idee van tijd is.

 

Een ceremonie van top tot teen die zowel de binnenkant als de buitenkant behandeld. Het resultaat is een algehele jeugdige uitstraling die samenvloeit met een ontspannen geest en lichaam.

LUXE, BELEVING, RESULTAAT

 

Geniet van de zachte aanraking van een extra zachte en fluwelige exfoliatie. Handgemaakte Luffa’s zijn gevuld met een uitzonderlijk “Beauty Elixer” dat de huid polijst en voedt met Spirulina en een cocktail aan actieve ingrediënten. De behandeling bevat ook ademhalingstechnieken gecombineerd met rustige en bewuste bewegingen om echt in het hier en nu te blijven.

 

Laat je onderdompelen in een prachtig ritueel van essenciële oliemelanges, die zijn afgestemd op jouw behoeften om je te helpen de verbinding met de soms te drukke buitenwereld los te koppelen en je opnieuw te verbinden met jezelf.

WELL·AGING

Rejuvenating Facial  Experience (alleen in Eijsden)

 

Puur, groen en met liefde voor jezelf. De unieke aanpak laat je genieten van Well·Aging, een positieve visie op de huid en symboliseert de harmonie met het ouder worden in plaats van de negatieve strijd hiertegen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

 

De behandeling omvat technieken gebaseerd op mindfulness met nadruk op twee zintuigen: ruiken en voelen. Een mix van botanische hoog gedoseerde extracten helpen de huid haar regenererende vermogen te behouden en zo de jeugdige uitstraling te behouden. Tijdens de exclusieve Well-Aging Geometrie Massage stimuleren we de spieren waardoor de huid steviger voelt, een heldere uitstraling heeft en de geest gekalmeerd is.

 

De muziek die speciaal voor de AYUNA ceremonies gecomponeerd is, volgt de ritmes de Well·Aging Geometric Massage, een exclusieve massage techniek met grepen gebaseerd op de gulden snede. Na al één behandeling is de geest gekalmeerd terwijl de huid er steviger, helderder en zichtbaar jeugdiger uitziet.

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Bij sportmassage worden de spieren van het lichaam heel gericht behandeld. Een sportmassage werkt zowel preventief als post-actief. Vóór het sporten dient de massage vooral als warming-up voor de spieren. Na de sportieve prestatie heeft de massage tot doel het lichaam weer in ontspanning te brengen.

 

De voordelen van sportmassage

· Bevordering herstel

· Voorkomen van sportblessures

· Bijdragen aan een meer effectieve training en betere sportprestatie

VOETREFLEXMASSAGE
 

Voetreflexmassage is een eeuwenoude geneeswijze, die ervan uitgaat dat op de voeten zogenoemde reflexzones liggen die in nauwe verbinding staan met organen, klieren en overige delen van het lichaam.

 

Bij de behandeling wordt een massagetechniek toegepast, waarbij d.m.v. druk op bepaalde delen van de voet het overeenkomstige lichaamsdeel wordt geactiveerd of gekalmeerd.

 

Dit leidt in het klachtengebied tot:      

· Pijnverlichting

· Betere doorbloeding

· Opheffing van blokkades

· Betere afvoer van afvalstoffen

· Verlichting van spanning en stress

 

Zo wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

 

Voetreflexmassage kan worden toegepast bij zowel acute als chronische klachten.

Alqvimia Aroma Relax massage
Laat alle spanning los en voel je weer verbinding met je eigen ik. Totale ontspanning van lichaam en geest. 
 

 

DEEP TISSUE Massage

Een zeer krachtige massage, die een diepe uitwerking heeft op het lichaam. Zeker niet altijd prettig maar zorgt op termijn voor hét gewenste resultaat.
 

DETOX Massage
Een diepe afvoerende massage in combinatie met Cupping om vitaliteit en ontspanning te bieden aan spier,- en bindweefsel. Het lichaam wordt ontgift door versnelde afvoer van afvalstoffen. Ook "de perfecte massage tegen cellulitis". Resultaat: Een mooie, strakke stralende huid.

  Alle massages kunt u als  

 'DUO treatment' reserveren  
 

 

INNERFLOW


Holistische massage van decolleté, nek, hals, schouders, gezicht en hoofd.

 

Deze fijne massage bestaat uit diverse massage technieken (dien chanzone, meer dan 600 energiepunten in het gelaat, kobido, guasha, meridianen en lymfedrainage) voor totale ontspanning in je lichaam en gezichtsverjonging.

 

De behandeling wordt speciaal voor jou samengesteld, luisterend naar jouw lichaam.

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen een maal per week. Daarna is het het best voor de huid om eens per maand een behandeling te doen.

BODY SCRUB
Een massage behandeling kunt je uitbreiden met een Bodyscrub. Deze wordt speciaal voor u gemaakt. U kiest uw favoriete Alqvimia essentiële olie.  
 


 

FABULOUS FOOT TREATMENT
Ontspannende voetenbad met verfrissende Foot bath Oil. Aansluitend een Foot Scrub en als Finishing touch, worden de voeten ingemasseerd met een verzorgende olie.


 

CÉE EXPERIENCE


Be, Balanced & Beautiful.

 

An experience together with friends or just as Me-time @Cée.

 

Er kan ook een (groeps)arrangement op maat worden gemaakt, dit kan bij Cée in het monumentale pand aan het Sint Servaasklooster of op uw locatie. Voor meer informatie bel of mail mij.

IMG_2003.jpg

'Céryla geeft je haar volledige aandacht. Dat heeft fysiek en mentaal een positieve uitwerking. Eenmaal behandeld maakt dat je terug komt. Een unieke ervaring'

bottom of page