top of page

Ervaringen van anderen

Ongekend goede massage met échte persoonlijke aandacht en professionaliteit. Met de perfecte druk in haar goude handjes, vernieuwd Cée je energie. Na de behandeling, moe en emotioneel, is alles weer even in balans. Geest en lichaam. Oprecht, na van vele behandelingen in de wereld te hebben genoten; was dit de beste die ik ooit heb mogen ervaren. Ze begrijpt je lichaam op een heel ander level. Met als uitspraak van de week: "Haar handen wil ik als schoenen". Hartstikke bedankt! Je hebt er een trouwe klant/fan voor het leven bij. Tot snel.
 
____


Ik was gisteren voor de 2e keer bij Céryla en het was nog veel beter dan de 1e keer
Meteen vanaf het eerste moment dat ze je aanraakt voel je de energie stromen en veranderen. En omdat zij ook heel duidelijk energetisch werkt, verandert er wezenlijk iets. Na afloop was ik heel erg moe, maar voelde me stukken lichter. 


____


'Mama en dochter bij Cée voor de Beauty boost experience - van een héérlijk WE-time moment gesproken. Al van bij het aanbellen bij Cée, voel je dat je op de juiste plek bent beland. Een hartelijke ontvangst in een ruimte die rust en licht uitstraalt. Een verwelkoming met thee en wat lekker zoets, zalig. En dan die lieve Céryla, ze geeft je een ontzettend warm en welkom gevoel en neemt je vanaf minuut 1 mee op een uiterst deugddoend avontuur. Ze neemt je letterlijk en figuurlijk op magische wijze onder handen. Geen besef van tijd, alleen maar genieten, sámen genieten. Er is maar één conclusie... zo snel mogelijk terugkeren!'

____
 

Zalig zachte handen met een betoverende schwung. Heerlijk lange behandeling waar je u zo geborgen voelt.... Een energetische massage gecombineerd met tibetaanse klankschalen mmmm. Vergeet niet te vragen dat ze jou de indiase olie laat ontdekken Dikke dank u Cée.

____
 

Heb gisteren een fantastische energetische massage mogen bij Cée. Ik werd meteen liefdevol ontvangen en op mijn gemak gesteld.Het is echt een totaalbeleving: lichaam & geest worden één. Alles gebeurt met liefde en aandacht. Dankjewel voor deze prachtige ervaring.


____ 

Ik heb bij Ceryla mogen genieten van een heerlijke Energy Flow massage. Het was een bijzonder prettige ervaring die ik nog niet eerder in een behandeling gevoeld heb.

De dag erna mocht ik de Masterclass bij haar volgen, leren wat ik die dag ervoor zelf gevoeld had. Ceryla legt alles super uit en neemt de tijd om alles door te nemen.

Ceryla is een bijzondere vrouw met enorm veel kennis van zaken. Ze voelt alles feilloos aan. Echt een cadeautje voor jezelf en de kennis die ik nu verder mee mag nemen.

____ 

Lieve Céryla,

Wil je nog eens extra bedanken voor de goede ontvangst en de ongelooflijke massage… Echt een super ervaring…je voelt direct de warmte en geeft meteen de rust die ik zoek…je bent een echt toppertje en heb zelden zo genoten van je massage…heb al veel massages gehad maar jij steekt er met kop en schouders bovenuit… dikke dankjewel.

____ 

Wat een cadeautje om een voetenbad en massage bij Cée concept te mogen doen. De ontvangst is hartelijk en de massage verrukkelijk. Tevens is het terloopse gesprek dat er kan zijn van grote waarde!

____ 

Beste Ceryla, mijn wereld is zogezegd ook jouw wereld. Om die reden heb ik voor deze recensie tekst gekozen. Feitelijk een groot compliment van je kundigheid, als ook een bevestiging van je gave. Mijn lichaam luisterde, je handen spraken. Energie rolde als volzinnen uit over iedere vezel huid, en kwamen binnen als boodschapjes van licht. Het Licht doorstraalde iedere cel van mijn wezen tot in het kleinste atoom, waar het indaalde en EEN werd met mijn wezen om vervolgens tot een voelbare uitwisseling te komen, met via jouw handen. De werking van het universum, een synchroniteit van vrouwelijke / mannelijke energie. Een mooie ervaring... Je Kracht, wees er zuinig op, omarm het. Bedankt voor deze mooie ervaring, super behandeling. Groetjes Ton G

bottom of page