Ervaringen van anderen

Ongekend goede massage met échte persoonlijke aandacht en professionaliteit. Met de perfecte druk in haar goude handjes, vernieuwd Cée je energie. Na de behandeling, moe en emotioneel, is alles weer even in balans. Geest en lichaam. Oprecht, na van vele behandelingen in de wereld te hebben genoten; was dit de beste die ik ooit heb mogen ervaren. Ze begrijpt je lichaam op een heel ander level. Met als uitspraak van de week: "Haar handen wil ik als schoenen". Hartstikke bedankt! Je hebt er een trouwe klant/fan voor het leven bij. Tot snel.

 

____

Ik was gisteren voor de 2e keer bij Céryla en het was nog veel beter dan de 1e keer
Meteen vanaf het eerste moment dat ze je aanraakt voel je de energie stromen en veranderen. En omdat zij ook heel duidelijk energetisch werkt, verandert er wezenlijk iets. Na afloop was ik heel erg moe, maar voelde me stukken lichter. 

____

'Mama en dochter bij Cée voor de Beauty boost experience - van een héérlijk WE-time moment gesproken. Al van bij het aanbellen bij Cée, voel je dat je op de juiste plek bent beland. Een hartelijke ontvangst in een ruimte die rust en licht uitstraalt. Een verwelkoming met thee en wat lekker zoets, zalig. En dan die lieve Céryla, ze geeft je een ontzettend warm en welkom gevoel en neemt je vanaf minuut 1 mee op een uiterst deugddoend avontuur. Ze neemt je letterlijk en figuurlijk op magische wijze onder handen. Geen besef van tijd, alleen maar genieten, sámen genieten. Er is maar één conclusie... zo snel mogelijk terugkeren!'

____

 

Zalig zachte handen met een betoverende schwung. Heerlijk lange behandeling waar je u zo geborgen voelt.... Een energetische massage gecombineerd met tibetaanse klankschalen mmmm. Vergeet niet te vragen dat ze jou de indiase olie laat ontdekken Dikke dank u Cée.

____

 

Heb gisteren een fantastische energetische massage mogen bij Cée. Ik werd meteen liefdevol ontvangen en op mijn gemak gesteld.Het is echt een totaalbeleving: lichaam & geest worden één. Alles gebeurt met liefde en aandacht. Dankjewel voor deze prachtige ervaring.