New

FULL MOON CEREMONY

Meditatie, mandala en cacao

23.04.2021

 

Geniet, luister, voel en beleef.

Stap in het vuur van zelfontdekking.

 

Genieten in de yurt, het drinken van cacao, meditatie, het maken van onze eigen mandala, nieuwe inzichten en de magie van een grote circkel rond het vuur.

Ik kijk er nu al naar uit.

 

Een cacao ceremonie is een bijzondere bijeenkomst waar het drinken van rauwe ceremoniële cacao centraal staat. 

Cacao is een medicijn dat bekend staat als zacht, liefdevol en stimuleert je om je hart te openen en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. 

Tijdens een ceremonie wordt gebruik gemaakt van ondersteunende technieken om de cacao en de beleving optimaal haar werk te laten doen. Hierbij valt te denken aan meditatie,  klankschalen, muziek,mantra en mandala. Daarnaast creëren we een magische cirkel waarin veiligheid en verbondenheid met onszelf, elkaar, de lucht, de aarde, het vuur, de elementen en de cacao ontstaat. 

 

Wil jij er 23 april bij zijn? 

We beginnen om 19.30 tot ongeveer 22.30 uur.

(Datum onder voorbehoud)

Locatie @lefreinage.

 

Wil je vast je plek reserveren of meer info ontvangen, stuur me een berichtje, 06-39306526 of

info@ceeconcept.nl

 

Liefs, Céryla.

   TICKET   

WINTER 

One Day Retreat

Datum voorjaar 2021 volgt! 

 

Wanneer had jij het laatst één dagje, helemaal voor jezelf?

 

In 1 dag ontladen, tot rust komen en weer opladen. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen. 

 

Self-care Retreat .

In le Freinage, een prachtige hoeve gelegen in Eckelrade (nabij Maastricht) in het limburgse landschap. 

 

Wil jij erbij zijn...reserveer dan snel jouw plek, info@ceeconcept.nl

 

We kijken er naar uit! Liefs Isabelle en Céryla.

 Aanmelden 

HEB JIJ OOK AL LENTEKRIEBELS?

De RainPharma Spring Shopping Day komt er weer aan! 

 

Op 21.03.2020 vieren we de lente met jou. Eén dag krijg je 21% korting op al jouw favoriete RainPharma producten.

 

Wil jij deze unieke kans niet missen?  Spring snel eens binnen en neem de 21 rituelen folder mee, boordevol inspiratie voor jouw shoppinglijstje! 

 

Tot binnenkort, liefs Cée.

Meditation Class

Een moment voor jezelf.

Iedere donderdag avond van

20:00 - 21.30 uur. Geef je nu op voor een proefles.

 

 Aanmelden 

New!! Marie-Stella-Maris

 

Met hun klassieke design, ambiance en warmte laten onze luxe geurkaarsen je direct thuis voelen. De 100% natuurlijke was gemaakt van soja, raapzaadolie en bijenwas brandt en verspreidt de geur gelijkmatig. 

 

Klassiek, luxueus en tijdloos. Warme ingrediënten van sandelhout en patchouli zorgen voor een geur van betrouwbaar comfort, terwijl de toevoeging van de robuuste en licht rokerige oudh een unieke draai geeft. Courage des Bois roept een gevoel van veiligheid op waarop u altijd kunt vertrouwen.

Italy - Selfcare - Retreat

Voorjaar 2021.

Relax & Reconnect retreat, vier dagen voor jezelf op een unieke plek in Italië! Geniet van dagelijkse yogalessen, meditatie en workshops met spectaculaire uitzichten en verwen jezelf met puur Italiaans eten. Meer informatie volgt snel...

Spa Detox

Wellness pakking, een detox voor je lichaam en verzorging voor je huid. Geniet en rust heerlijk uit in de warmte van de infrarood cocoon. 

Deze heeft een diepwerkende en ontspannende sensatie voor spieren, pezen en gewrichten. Vetreserves worden sneller aangesproken en afvalstoffen verdwijnen sneller uit het lichaam.

Relax massage, kies je eigen essentiële olie uit en geniet van deze ontspannende massage van 75 minuten.

Speciale Herfst aanbieding € 135,- 
Duur ongeveer 2 uur.

INNERFLOW

Holistische massage van decolleté, nek, hals, schouders, gezicht en hoofd.

 

Deze fijne massage bestaat uit diverse massage technieken (dien chanzone, meer dan 600 energiepunten in het gelaat, kobido, guasha, meridianen en lymfedrainage) voor totale ontspanning in je lichaam en gezichtsverjonging.

 

De behandeling wordt speciaal voor jou samengesteld, luisterend naar jouw lichaam. Een kuur bestaat uit 6  behandelingen een maal per week. Daarna is het best voor de huid om eens per maand een behandeling te doen.

HOE HET BESTE JE HANDEN TE VERZORGEN

Weet waarmee je je wast en wat je smeert 

 

Op dit moment wordt ons geadviseerd vaak onze handen te wassen, gevolg veel mensen hebben last van droge, schrale handen en soms zelfs wondjes hierdoor. De kans dat verkeerde bacteriën/virussen je lijf indringen wordt daardoor groter.

 

TIP: Was je handen met de RainPharma skin wash, deze bevat geen sulfaten. Schone handen en je huid in balans.

 

Smeer daarna je handen in met de Prebiotic Skin Lotion, zo blijft je huid zacht en beschermd tegen slechte bacteriën. (Deze Beauty Award Winner is lief voor je hele lijf!)

 

Wil je deze producten ook?

Alles wordt veilig bij jou geleverd.

Bel me als je vragen hebt, 06/39306526.

 

Blijf gezond!

Liefs, Céryla.

GREAT NEWS​

De magische spirit

van Cacao ❤ 

Sacred Cacao Ceremony 

 

Be, Listen & Feel. Step into the fire of self-discovery. Be the Flame. When you dance in your rhythm, life taps its toes to your beat! 

.

JOIN US 

 

Een cacao ceremonie is een bijzondere bijeenkomst waar het drinken van rauwe ceremoniële cacao centraal staat. Cacao is een medicijn dat bekend staat als zacht, liefdevol en stimuleert je om je hart te openen en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Tijdens een ceremonie wordt gebruik gemaakt van ondersteunende technieken om de cacao en de beleving optimaal haar werk te laten doen. Hierbij valt te denken aan meditatie, yoga, klankschalen, zang en dans. Daarnaast creëren we een magische cirkel waarin veiligheid en verbondenheid met onszelf, elkaar, de lucht, de aarde, het vuur, de elementen en de cacao ontstaat. 

 

Wil jij erbij zijn? 

Locatie @lefreinage 

Reserveer nu jouw

early bird ticket van 55,- voor 44,-✨

info@ceeconcept.nl

 

Liefs, Céryla.

 Aanmelden 

Autumn Ritual

Gun jij jezelf weleens een massage moment? We beginnen dit ritueel met een heerlijk warm, ontspannen kruiden voetbad. Vervolgens een ontspannende massage met 100% natuurlijke olie van RainPharma. 

Jouw voeten, benen, rug, nek, schouders en hoofd zullen totale rust ervaren, zo zal lichaam en geest zich volledig ontspannen. (75 min.) Deze massage zorgt ook voor een soepele, verzorgde huid die nadien zijdezacht aanvoelt dankzij kostbare ingrediënten. .

.

Heb je de verjaardagsactie van Cée al gezien? Reserveer er 3 in oktober, november en december en krijg dit me-time moment t.w.v. 99,- in januari cadeau.🧡

 

Kom genieten!

Klanken

Klanken helpen je om dichter bij jezelf te komen, dat is mijn ervaring. 

 

Tijd om je te verbinden met de stilte in jezelf, bewust te voelen, alles los te laten. Ruimte maken voor lichaam en geest en de energie weer te laten stromen. 

 

Hoe werkt een klankschaal?

 

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water, hierdoor worden de trillingen gemakkelijk opgenomen en kunnen zo tot diep in het lichaam doordringen. De trillingen werken lang door, soms wel enkele dagen. 

 

Wanneer je dus trillingen en geluid creëert, zal een groot deel van je lichaam worden aangeraakt.

Je lichaam komt zo als het ware tot rust en brengt zichzelf in balans.

Cupping Therapy

Met Cupping Therapy en persoonlijk advies ga ik jou helpen. 

Een speciaal voor jou gemaakt Beautiful Skin treatment! Een unieke blend van 100% natuurlijke oliën van RainPharma vormen samen met cupping en bindweefsel-massage dé oplossing tegen de strijd van cellulite ! 

 

Natuurlijke oliën, essentiële olie met heerlijke geuren, upping en massage. Een zijde zachte, strakke, gladde huid, want wie wil dat niet.

Helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. 

Detox voor je hele lijf.

 

De huid ziet er niet alleen steviger en strakker uit maar is ook egaler en gezonder!

 

Kuur 
Als je op huidverstrakking, versteviging en  vermindering van cellulite voor de lange termijn wilt werken dan wordt een kuur aangeraden. Een kuur is gemiddeld 6 behandeling(1x per week). Om het behaalde resultaat te behouden wordt een maandelijkse behandeling geadviseerd. 

 

A.A.P dé combinatie met:  

‘Beautiful Skin Treatment’

 

De Ferrari van de supplementen!

 

Collageen bouwt een sterke huid van binnenuit en glucosamine zorgt extra voor de gewrichten.

 

· Afname cellulite

· Soepele gewrichten

· Verbetering huidproblemen

· Anti-aging

MASSAGE it's being good for yourself