top of page

Massages / Cée treatments

ENERGETISCHE MASSAGE


De energie die door het lichaam stroomt wordt geleid via energiebanen ofwel meridianen. In deze banen zitten energiepunten, de zogenaamde chakra’s. De chakra’s zijn van invloed op je psychisch en lichamelijk evenwicht.

 

Soms kan het evenwicht verstoord raken. Bijvoorbeeld na een periode waarin je teveel van jezelf hebt gevergd. Dit kan zich dan uiten in lichamelijke en/of emotionele klachten.

 

Bij een energetische massage wordt vooral op energiebanen gemasseerd. De massage heeft tot doel de energie te laten stromen door het lichaam om zo weer het lichaam in balans te brengen. Dit geeft je een diep ontspannen gevoel en innerlijke rust.

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Bij sportmassage worden de spieren van het lichaam heel gericht behandeld. Een sportmassage werkt zowel preventief als post-actief. Vóór het sporten dient de massage vooral als warming-up voor de spieren. Na de sportieve prestatie heeft de massage tot doel het lichaam weer in ontspanning te brengen.

 

De voordelen van sportmassage

· Bevordering herstel

· Voorkomen van sportblessures

· Bijdragen aan een meer effectieve training en betere sportprestatie

  Alle massages zijn voor hem en haar  

 

VOETREFLEXMASSAGE
 

Voetreflexmassage is een eeuwenoude geneeswijze, die ervan uitgaat dat op de voeten zogenoemde reflexzones liggen die in nauwe verbinding staan met organen, klieren en overige delen van het lichaam.

 

Bij de behandeling wordt een massagetechniek toegepast, waarbij d.m.v. druk op bepaalde delen van de voet het overeenkomstige lichaamsdeel wordt geactiveerd of gekalmeerd.

 

Dit leidt in het klachtengebied tot:      

· Pijnverlichting

· Betere doorbloeding

· Opheffing van blokkades

· Betere afvoer van afvalstoffen

· Verlichting van spanning en stress

 

Zo wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

 

Voetreflexmassage kan worden toegepast bij zowel acute als chronische klachten.

DESTRESS Massage
Laat alle spanning los en voel je weer verbinding met je eigen ik. Totale ontspanning van lichaam en geest. 
 

 

DEEP TISSUE Massage

Een zeer krachtige massage, die een diepe uitwerking heeft op het lichaam. Zeker niet altijd prettig maar zorgt op termijn voor hét gewenste resultaat.
 

 

BE-BALANCED Massage
Even een moment voor jezelf, weg van de drukte van iedere dag. Gun jezelf dit moment van rust en ontspanning. Geniet NU !
 

 

ENERGY BOOST Massage
Begin jouw dag fris en stralend vol nieuwe energie.
 

 

DETOX Massage
Een diepe afvoerende massage in combinatie met Cupping om vitaliteit en ontspanning te bieden aan spier,- en bindweefsel. Het lichaam wordt ontgift door versnelde afvoer van afvalstoffen. Ook "de perfecte massage tegen cellulitis". Resultaat: Een mooie, strakke stralende huid.

 

  Massages kunt u als  'DUO treatment' reserveren 

  vanaf 99 euro per persoon 


 

BODY SCRUB
Een massage behandeling kunt je uitbreiden met een Bodyscrub. Deze wordt speciaal voor u gemaakt. U kiest uw favoriete Rainpharma essentiële olie.  
 


 

FABULOUS FOOT TREATMENT
Ontspannende voetenbad met verfrissende Foot bath Oil. Aansluitend een Foot Scrub en als Finishing touch, worden de voeten ingemasseerd met een verzorgende olie.


 

CÉE EXPERIENCE


Be, Balanced & Beautiful.

 

An experience together with friends or just as Me-time @Cée.

 

Er kan ook een (groeps)arrangement op maat worden gemaakt, dit kan bij Cée in het monumentale pand aan het Sint Servaasklooster of op uw locatie. Voor meer informatie bel of mail mij.

IMG_2003.jpg

'Céryla geeft je haar volledige aandacht. Dat heeft fysiek en mentaal een positieve uitwerking. Eenmaal behandeld maakt dat je terug komt. Een unieke ervaring'

bottom of page