top of page

About

Hi, ik ben Céryla Frissen, 46 jaar jong, mama van 4 kids, Lars, Cas, Jort en Mare en partner van Vincent. We wonen op een prachtige plek in het zuiden van Limburg, Eijsden en in het Noorden, Petten aan zee.

 

In 2016, 6 jaar geleden ben ik mijn massage Concept Cée gestart, gelegen hartje Maastricht, achter het mooie Vrijthof. Daar ben ik partner van Servaas The Beauty Concept, hier kun je terecht voor verschillende massages, body treatments en mijn Masterclass InnerFlow.

Vanaf maart 2022 is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen en kun je ook komen genieten in Amsterdam bij Physical Studio.In april 2022 ben je heel welkom in mijn  concept in Eijsden, 

Cée Holistic Beauty & Balance.

 

Ik ben massagetherapeute, reflexologe, sportmasseuse en yoga teacher van beroep.

In 1995 heb ik mijn eerste diploma's gehaald. 27 jaar masseren, dat wil zeggen ongeveer 15000 mensen, ik ben heel dankbaar hiervoor. Elk jaar volg ik nieuwe trainingen en in juli start ik met een nieuwe opleiding Theta Healing.

 

Beleef de dag!

 

Voel jij je goed, dan ga je stralend door je dag. Ik help je graag om de juiste balans te vinden aan de binnenkant en om je te laten stralen aan de buitenkant. 

Ik werk met natuurlijke producten, Alqvimia en Ayuna beide het allermooiste wat de natuur jou kan geven in een luxe verpakking. Verzorg je lichaam met respect, weet wat je smeert, laat chemische producten staan en voel wat dit met jou doet.

 

Mijn doel is om met beauty rituelen en massages je beter in balans te brengen en je een intensiever contact met jouw eigen lichaam en geest te laten ervaren.

 

Genieten op een zeer aangename plek, waar jij je veilig en geborgen kunt voelen, diepe ontspanning mag beleven en dichterbij jezelf kunt komen.

 

Voor mij is een beauty ritueel of massage een belevenis die volledig en ongestoord ondergaan moet kunnen worden. Ik neem hier dan ook ruim de tijd voor!

 

Een massage van een uur staat samen met 7 uur slapen, het is een echt cadeautje voor jezelf!

Ik geloof in een combinatie van zachte  energetische massage of deeptissue, net wat jij op het moment nodig hebt, alles met veel aandacht en respect voor de energie van de mens.

 

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen bij treatments en te voelen welk ritueel en/of welke massage bij jou past!

 

Mocht je alsnog vragen hebben dan kun je mij altijd bellen.

 

Liefs Céryla

ceryla frissen.jpg

Find joy in the journey

bottom of page