About

Mijn naam is Céryla Frissen. Ik ben massagetherapeute, sportmasseuse en Yoga teacher van beroep.

In mijn Beauty Concept Cée, partner van Servaas The Beauty Concept, kun je terecht voor verschillende massages. De mogelijkheden vind je bij treatments. Ik geef de massage met aandacht, luisterend naar jou en jouw lijf. Je ervaart dit in mijn behandeling.

 

'Op zoek naar de beste versie van jezelf'

Wat kan Cée dan voor jou betekenen?

 

Ik creëer een wereld voor jou waarin je dicht bij jezelf komt. Hierdoor zal jouw eigen energie opbloeien, ga je groeien, stap voor stap in jouw eigen tempo. Ik laat je alle facetten van de DIAMANT die jij bent, zien en voelen. Jij bent het centrum van wat ik doe, jou wil ik laten stralen. Je bent op je best als je innerlijk en uiterlijk samen één zijn. In jouw kracht!

 

Of het nu een massage is die je energie weer opnieuw laat stromen; een sessie tenenlezen is, yoga of meditatie is dat nieuwe inzichten geeft; huidverbetering, waardoor je er weer durft te staan, jij staat in het middelpunt!

 

Daarnaast organiseert Cée workshops en events op bijzondere locaties waar Me-Time de basis is. (Een workshop kan ook gezellig bij je thuis worden gegeven) Ik inspireer jou graag tijdens mijn workshop, 'een stralende huid.' Hierin deel ik graag mijn kennis met jou. Jouw verzorging staat hierin centraal. Weet wat je smeert en waarom. Mijn product RainPharma heeft een prachtige verzorgingslijn voor zowel de innerlijke als de uiterlijke verzorging van de mens. Ik laat je alles BELEVEN, zodat jij, zelf kan ervaren wat het met jou doet.

 

Graag wil ik je kennis laten maken met: Cée. Diverse massages, workshops en lessen, pure en 100% natuurlijke producten om je goed in je vel te voelen, van binnen én van buiten.

 

Om in de drukte van alle dag toch heel dicht bij jezelf te komen, geef ik je graag persoonlijke begeleiding en tools via o.a. Yin Yoga- en meditatieoefeningen.

 

Op deze manier draag ik graag mijn steentje bij aan het laten stralen van de DIAMANT in JOU.

Liefs Céryla

ceryla.jpg

Find joy in the journey